Julen närmar sig

Men Emmas födelsedag närmar sig fortare. Idag så fyller mig yngsta dotter 6 år! STORT grattis till henne.Trevlig Julmarknad

Hejsan allihopa. Nu har vi haft julmarknaden nere vid Sandviken. Vi hade tur med vädret riktigt fint båda dagarna. Vi hade många besökare, och eleverna från Råsslaskolan kom och lussade för oss. Jag hoppas att det gick bra för dom med försäljningen. Många duktiga hantverkare var med på marknaden. Jag känner mig nöjd.

Fullt upp!

Julmarknaden närmar sig snabbt och jag har fullt upp med att skapa fram en massa tomtar och troll. Känns som att nästan allt är slut i ullbutiken och det måste skapas nytt! Lite kul med nya saker fram till marknaden.

Håller just nu också på att fixa fram en stor och snygg skyllt med Ullbutiken logo på. Det tar sin tid, men det fixar sig, allt kommer att vara fixat och klart fram till marknaden. ha det bra!

Julmarknad i Hantverksbyn

Nästa helg så är det julmarknad nere i hantverksbyn! Välkommen dit måste jag säga. Kommer att bli riktigt mysigt, vi kommer att ha hela hantverksbyn öppen och en massa andra hantverkare på plats!


RSS 2.0